my Friends

click2 laaaa

Tuesday, May 10, 2011

Kebahagiaan dalam perpisahan

assalam.nak share lagu ni, sebab mood tengah sama macam lagu nih….Striaght Face

Tak perlu ucapkan sepatah kata
Kerna lantang terbaca dari muka
Kau dan daku sudah tiada
Keserasian di jiwa
Mungkin magisnya sudah hilang

Tak perlulah kita mencuba lagi
Betulkan kesilapan perhubungan ini
Bila setiap perbincangan
Menjadi perbalahan
Manakah agaknya cinta kasih

Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum
Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar di sinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur

Seperti cinta kita yang jelas ternyata
Semakin lama oh semakin rekah
Menimbulkan tanya apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan

Usah titis air mata kau tangiskan
Ku dah cukup menampung selautan
Begitu lama ku pendam
Tapi hanya berdiam
Kerna cuba menafi realiti

Kebahagiaan dalam perpisahan

thanks shahir, lagu nih best. sangat sesuai dengan gelodak jiwa LV sekarang nih…Dont tell anyone

2 comments:

  1. kenapakah bersedih2 ni? nnt xnaik seri perantin :)

    ReplyDelete
  2. erm..dugaan orang nak kawen kot. de prob kat tempat keje. nak cari keje lain, tapi dah dekat sangat dgn majlis plak.. :)

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers