my Friends

click2 laaaa

Thursday, May 5, 2011

suDAH tERjAwab!!!

assalam semua. debar LV dah terjawab!! memang tak boleh nak buat kerja tadi memikirkan ape la tailor LV nak cakap. memang gemuruh giler. bak kate qaseh, breath in, breath out. pon tak ilang2 gak debar tu. tadi LV g butik lambat sebab tetiba member mintak tolong amek kat komuter.

sampai jer kat butik kak salina a.k.a. kak ina suruh duduk dulu. pastu kak ina dok tunggu lampu fitting room bukak sebab mentol tu macam nak buat hal, taknak nyala. masa lampu berkelip2, LV ternampak sesuatu. potongan baju tu macam outfit nikah LV jer. bila lampu dah menyala, memang sah!!! that’s mine!!! rasa nak melompat kat situ jugak2. dah nak buat gaya shinchan dah tadi. dah sengih sampai telinga.hahahaha!! apa lagi, trus cuba. OMG!!!lawanya!! LV risau jugak kalau2 pattern baju tu buat i looks more chubby.tapi tak okeh. tak sangat! i punyer la happy tadi sampai lupa nak snap pic! huhuhu..tapi takleh amek lagi tadi sebab veil blom siap. and baju tu pon blom dry clean lagi. cume kene alter cket jer. adjust button kat lengan jer. n, i kene diet cket sebab tadi macam ngam2 jer kat d**a. dah makin kebabomm ker? muahahaha.

balik tadi pon dok sengih sorang2. thanks k.ina from kimie kajang!!! he said kimie suke design tu, sangat cute dan sopan.ngeeee.. i lagi suuka tau! hehehe. memang hasilnyer sejibik dengan gambar yang i bagi. cume de tambahan beads cket untuk naikkan serinya lagi. lagik klakar sebab kimie tak pecaya my dress pendek sangat. yes, i ni memang tak cukup inch orangnya.hahahaha!!! ni yang LV tak sabar2 mau kawen nih. jom kawen skang jugak, boleh? ngeeee Kiss

5 comments:

  1. happy sungguh kamu ye...
    bila tgk baju nikah dah siap mmg excited sangat kan :)

    ReplyDelete
  2. Happanye dia..ni yang tak sabar nak tengok ni

    ReplyDelete
  3. waaa... so happy for u. i pun nk excited jgak la. huhuhu.. happy2!!

    ReplyDelete
  4. jom! skang? jupe kat pejabat agama

    ReplyDelete
  5. wawa: tu la pasal. excited giler. tergelak k.ina tengok i.muahahaha!!

    rilla: u x sabar? i lagi tak sabaq weyh. rasa tak nak pulang balik pas try tadi :p

    fira: tenkiu dear!! bigggggg grinn! hehehehe

    Aman: jom!g setel borang kamu cepat. ujung bulan, amek baju, kite kawen!

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers