my Friends

click2 laaaa

Sunday, May 22, 2011

final hunting!

assalam semua.  dah nak taip entry ni pagi tadi, but wake up late, perut pun dah kebuluran. maka tak sempat nak bukak lappy. i’m not feeling well. huhuhu. asyik bersin since tengahari tadi. and now having runny nose. hadoi.. biar sakit sekarang kan dari i sakit dekat2 nak majlis nanti. hehehe

ok, nak story pasal semalam. dah lama tak g sunway pyramid. nak cari apa? cari kasut la. yes! kasut lagi. hahaha. dah nak muntah tengok kasut. tapi g isi perut dulu. sakae suhi. nyumm2x!! last week, tak dapat abeskan sushi sebab sakit perut, dis week, i balas dendam. haha!! and this is the dessert..

Iena 055 oh, sungguh sedap!! rasa nak makan lagi jer. no gambar sushi sebab nanti i terliur nak makan lagi.makan jer kejenyer kan. pas makan. jalan2 cari kasut. masuk almost sume kedai kasut kat situ. and, finally both of us berkenan dengan satu design kasut ni. and i try it.ohhhhh!!! sangat comfort! kalau macam ni, pakai heels ni p lari2 pon boleh. takdak hal punya! hahaha. then cepat2 send pic to his family, ask their opinions. his mum said yes, his sister said not her type and the most funny comment is from his adik sepupu. she said nampak weird. haha!! i tak rasa weird langsung. jap, korang rasa weird ke kasut camni untuk wedding?

kasut blog2 alamak!! dah terlukis dengan pensel plak dah. tapi serius, memang cun! aku sangat berkenan yang nih. memang tak pernah aku berangan nak pakai camnih untuk wedding sebab my dream shoes adalah normal peep toe. tapi kasut ni menepati kriteria aku in weird way. hidden platform, tinggi above 4inch, tutup suma(almost) and peep toe. see? kan complete suma tuh. memang rasa lega giler jumpa kasut nih. tapi, nape plak gambar ni tak jelas, kan? jap, bagi lagi satu ek..

kasut blogala, tak jelas jugak la.. At wits end camera i rosak ker? Big Grin hehe. sebenarnye tak nak tunjuk dulu. hahahaha!! sowie guys, tunggu 9 julai 2011 ek. akan LV posing habis-habisan dengan kasut nih. oh, sudah jatuh chenta lagi. nak tengok lagi kesayangan ku ini, tapi takde dengan LV plak. hukhukhuk.. hehe

semalam jugak, LV dah p amek kad kawen. skang tengah nak buat guest list. nanti kawan2 kat sini pun akan dijemput jugak. jangan malu2 bagi alamat ek. hehehe. review kad kawen, next post ya.

semalam jugak, he got his new car. so, he declared dah de awek baru. cis! ini sungguh tidak adil! don’t care. cepat bawak LV jalan2 with your new toy tu. hahaha!!

 

2 comments:

  1. lind: hehe. tq3x! memang puas ati sangat. affordable price plak tu :D

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers