my Friends

click2 laaaa

Tuesday, April 24, 2012

kisah weekend lepas

Assalam semua!

semalam monday blues tak? hehe. ni cite weekend aritu. before this, i ade cakap de besday party kan? haa, ni la besday party nya. malam sabtu lepas. ada birthday boy and besday girl. its more to makan2 and tiup kek. among family je. tapiiii, ada party pack tauu! thanks to k.ngah sebab sangat rajinnn. layankan gambar ya. tak banyak pon, cket jer. hehe

 yusuf and mohamad. mohamad is the besday boy!

 comeinyerr dak sorang neyh

 my aunty and my hubby

 kak long and mohamad. kaklong tengah bukak party pack dia

 ada orang dah terbaring kekenyangan. tak senonoh btol! haha

 chu, hubby's uncle. chu nak snap gambar yusuf, tapi sebab dia pon macam beraksi bagai, i snap gambar dia. hikhikhik

 besday boy and besday girl. ni akak sedara hubby

 alamak, tak sempat amek gambar time blow cake. sempat amek masa potong jer. kira aci la kan. hehe. blackforest cheese. sedappppp

 mohamad unwrap adiah besday dia. tapi, dia bukak gitu je, tak kaur kotak pon. tunggu balik umah, baru nak bukak kot. hehe

enjoying his present! :)

ops! tetiba terselit gambar dak naughty nihh. hehehe. he also dah jadi sangat manja skang ni :)

esoknya, ahad, kitorang g amcorp mall. layan flea market dia. and i nak cari novel murah2 kat bookexcess. nak wat stok untuk time pantang nanti. tapiiiii, i kena ceri beri plak. tak dapat nak jalan2 sangat tengok barang. asyik dok ulang alik p toilet ja. almost every floor plak tuh. sedeyyy. seb baek de watson. SIL said, charcoal tablet bley makan. so, p la beli and makan. alhamdulillah, petangnya dah stop dah ceri beri tuh. tapiii, penat weyh. memang terus ketiduran pas sampai kat umah.

since semalam, kaki dah start bengkak balik. tangan plak asyik dok kebas2. apakah? hurmmm



5 comments:

  1. Best kan flea market tu, dulu masa I duk PJ i slalu gak layan flea market tu..byk barang2 yg menarik..hehe..

    Sian u ceri berii..harap dah sihat yek..

    ReplyDelete
  2. cheyan: ni 2nd time i p. best barang2 dia, too bad i tak dpt nak jalan2 snagat. huhuhu. alhamdulillah, dah sihat dah. hehe

    izla: ni family rapat jer ni. u shud see if campur ngan his cousin2 suma. macam buat kenduri! hehe.

    ReplyDelete
  3. bahagianya keluarga awak... btw done follow - noob

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks prince of noob. syukur alhamdulillah.. :)

      Delete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers