my Friends

click2 laaaa

Tuesday, April 10, 2012

Rindu!

Assalam semua,

tetiba rindu zaman dak2 ni baru kenal. ni, gambar 1st day dorang jumpa. garang kemain si kecik tuh. now, not so kecik anymore la kan. hehe. mula2 hidu2 bau dulu..



pastu, shirou berdehem dengan garangnya. smokey dah malas nak layan. apahal dak tecik ni garang2 sangat ni?? dahla datang rumah orang. ye la, masa tu kan shirou baru sampai. kira smokey tuan rumah la kan. hehe


then, smokey plak cuba goda2 shirou. nak berbaik la kononnya. tapiiii, shirou tak layan..
 amek masa seminggu jugak la dorang nak berbaik2. smokey ni kuat jeles. bila shirou datang tak balik2, dia baru sedar yang shirou pon akan duduk sekali ngan dia. mula la cemburu dia melampau2. sape2 yang datang nak jumpa shirou, kena pegang or tegur smokey dulu. if not, sampai sudah la dia tak layan orang tu. haha!! 

tu dulu. sekaran, dorang dah macam adik beradik dah. kemana-mana berdua. takleh nak pisah2. kalo kurung sekor dalam bilik, sekor lagi mesti cari2. love them soooo much! harap2, dah ade baby nanti, dorang akan well behave. aminnnn

4 comments:

  1. nak tnya....
    kamu ex-psp ye...=)

    ReplyDelete
  2. Dhya: psp? poli seberang perai ke? taklah. hehe. adik i yang kat situ, pon dah abes blaja :)

    _________________________
    I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

    ReplyDelete
  3. a'ah lah vee. i pun rindu time dorang kecik kecik. aktif je. skrg tido tido tido. pantang tepuk tilam, naik atas katil pastu tido sama.

    ReplyDelete
  4. etty: hikhikhik. aktif kan masa kecik. comel jer rasa. skang dah besar nih, aktif jugak tapi ada time2 dia. seklai dorang bergumpal, abes sume benda dia langgar. tak sedar agaknyer badan masing2 macam giant. hehehe

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers