my Friends

click2 laaaa

Wednesday, August 29, 2012

Hussein niiiiii

Assalam semua.

camne mood keje? dah datang balik? ke dah mood nak cuti semula jumaat nih? hehehe. now Hussein dah 3month 2weeks. sangat suka sengih kat orang. dah pandai agah2 dah. semalam my friends datang melawat. lama tak jumpa, borak2 ar. suka btol Hussein tengok orang berborak. macam orang sembang ngan dia plak. hikhikhik

sekarang ni, ada satu perangai Hussein yang i kurenggg suka. bila tengah breastfeed, die sibuk nak lepaskan nipple and tengok muka i pastu sengih2 ajak sembang! aduyai anakkk..kalo kat umah,ok la. buatnye tengah nursing in public, pengsan i. dahle sekarang ni dah pandai takmo selubung2 ngan poncho tu. nakal tau ini budak, nak usik2 mak dia. banyak kali die buat. i nak marah pon tak jadi. nak tergelak jer lebey. huhuhuhu

Raya Aidilfitri 2012


haha! nak jugak selit gambar raya Hussein tengah tido. nanti Hussein dah besar, tengok gambo die sume tengah tido. hikhikhik



8 comments:

  1. hehehehe knp x tunggu dye bangun tido.hehe

    ReplyDelete
  2. memang..razin pn same. isap lepas, pastu isap balik, lepas sambil tersengeh je..errrr!!

    ReplyDelete
  3. heheeh.klu kat public,xtaw la cmne kn..

    Tp die nk bmanja ngn mak die. Hehehe.

    ReplyDelete
  4. labuhnya pipi hussien..cute!takpelah,layankan jer dia nak bmanja2 tu.hehe.. :)

    ReplyDelete
  5. cik puan rara: hikhikhik. die bangun, mak die plak taks empat nak snap.hehehe

    thanks auntie wawa n acik lelaki ini!hussein blushinggg :p

    cik naa: tu ar pasal. sadiss sungguh. seb baik masa die lapar btol2, die tak wat camtu. so, now i tinggu die lapar bebetol ar baru bg. if not, dok men cak cak plak dah :D

    vee:kalo kat public, i la yg menjerit kot. muahaha.tu la, skang kurang time dgn dia kan sbb dia balik umah pon lambat

    fifi: angle gambar kot sbb kadang i nampak pipi die labuh, kadang nampak biasa je. hahahaha


    _________________________
    I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

    ReplyDelete
  6. dah makin besar, dah makin banyak ragam.

    p/s: selamat hr raya, maaf zahir & batin :)

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers