my Friends

click2 laaaa

Thursday, August 9, 2012

Hussein puasa?

assalam semua

pagi ni Hussein bangun sahur sekali. kul 4, die celik mata sengih2. nak marah sebab bangun awal pon tak jadi sebab dah tersengih comel gitew. hahahaha!!
tengok la. muka die excited gila. camne la mak dia tak cair? hakhakhak. terus kene kiss banyak2 kali :p then, i turun bawah makan, bawak dia sekali la. turun bawah, die tegur sume orang dengan happynya. die plak yang dok sibuk agah2 orang. aduhai anak, tau tak time tu kul 4am? dah sudah makan, masuk bilik die, Hussein nak borak2 lagi. i pujuk2, bedung dia. diam plak. pastu letak je kat tempat tido dia. hussein pandang i tapi mata cam nak terlelap. hahaha!! tricknyer, bedung! hussein kalo nak tido, kene bedung. pastu sejuk2 plak kan sebab aircond tak off lagik. maka mata dia memang senang je lelap. memang die lelap pon. hikhikhik. 

tapiiiii, kul 6.30 am, Hussein bangun lagi! abes la. dahle baju kurung tak iron lagi. i layan dia jap, then susukan. tengok la muka excited Hussein :D

alhamdulillah, lepas susu Hussein tido balik. baru la i boleh datang keje dengan senang ati. keluar umah lambat tadi, tapi sampai opis cam biasa. sebab jalan clear. alhamdulillah, Allah permudahkan journey pagi tadi :)

nak citer part sedey plak. pagi ni pump susu dapat 7oz je. huhuhu. slalu 8-9oz. tak pernah kurang daripada tu. harap2 2nd session dapat lebey lagi la. tapi selalunya 2nd session tak banyak sebab bulan puasa ni tak makan kan. still praying hard..adakah sebab pagi tadi i minum kopi o ek yang sebabkan susu kurang? hurmmmm

2 comments:

  1. hussein sesekali je bgun sahur.iman hari2....bsepah la i mkn...sobs sobs sobs...pastu tdo smula kul 9.nasib i blum keje lg.klu da keje,nmpaknya mata ni kene tongkat ngn mancis la..huwaaa

    alahai.comel la hussein ni.hensem.

    ReplyDelete
  2. vee: iman bangun ari2?pergh! makan sepantas kilat la u ek. kalo dah keje, memang mata panda la jawabnya. hikhikhik. iman pon comel la. siap pandai posing lagik tuh! :D

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers