my Friends

click2 laaaa

Thursday, August 16, 2012

Nuffnang,apa salah i??

Assalam semua,

nak tanya la, kawan2 semua ada nampak tak iklan nuffnang i? sebab macam takde je. pastu bila i nak login ke akaun nuffnang i, ini yang keluar..


die kata account i has been disable. why? apa yang i dah buat? aneh ni. i takde amek iklan lain pon. huhuhu. pastu nak contact die buat aduan through form yang dorang sediakan, tak boleh. sebab die detect email i registered dengan nuffnang.so, die suruh login dulu, baru isi form aduan.huhu.camno ni?

5 comments:

  1. Aritu i kene jugak..skang dia tgh upgrade maybe sebab tu x bole upgrade..tunggu ja dulu..

    ReplyDelete
  2. oo,camtu ek?ok, i tunggu. thanks cheyan.tapi i suka layout nuff yang baru ni. lagi kemas and cute! hehehe

    ReplyDelete
  3. x dpt membantu......sbb tak pna jd lg...erkk.ade kene mengena ngn malware tempoh hr ke?

    ReplyDelete
  4. terus aty try aty nyer ok ker tak..sebab lame gak tak bukak..tapi aty nyer ok..awak nyer iklan nuffnang ade lagi tu..so..ade masalah lain ar tu..hurrmm..macamane ek..aty pon tak tau..

    ReplyDelete
  5. vee:ntahle. tak kot sebab semalam i bukak, ok jer.arini plak jadi camtu.takpe, i tgu je la 2-3ari lagi kot2 akan okey balik since iklan still ade

    aty:hehe.i suka bukak tgk keyword pe yg muncul :p peliknye, i sendiri tak nmpk iklan tu.ke pc i yg gila nih? hurmmm

    _________________________
    I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers