my Friends

click2 laaaa

Wednesday, August 8, 2012

Sexy lips!

assalam semua

semalam MIL cakap Hussein buat perangai. die taknak tido. tido kejap, then bangun. pastu nak berdukung je. entah nape entah. agaknyer sebab nak bertukar bulan ker? i sampai umah semalam pon, dia tido la kejap. then bangun nak borak2 pastu nak ebrdukung. i takmo dukung, i ajar die tummy time! hahahah! mak dia mengelat. i pusingkan dia bagi meniarap. suka dia berkayuh especially kaki dia. laju sungguh. tapi, kayu2 tak gerak pon! hahaha. lawak sungguh! arini kalo buat lagi, i amek vid eh. semalam nak amek vid, tapi terlupa sebab leka monitor dia takut dia penat, sembabkan muka kat katil, lemas plak kang. rupanya dia suka. dua tiga kali i terlentangkan dia balik, dia marah. nak swimming lagik! sampai la nak tido semalam. die marah2 nak tummy time lagi. i bedung dia, then i tido jer sebelah dia even die tengah merengek2 mintak dilayan. last2 die tertido sendiri. hikhikhik. kesian Hussein. nak buat camna, mata kamu tu dah macam panda dah. takmo tido sebab sibuk nak main. die tido sepanjang malam, tak bangun.dekat kul 10mlm baru dia tido. then, kul 4am, dia tak bangun lagi, i bagi ja susu. die minum susu sambil mata pejam. alahai anakkkk.tengok la muka dia tido pas susu dalam keadaan pejam


hahaha!! sexy lips uollz! nak lawan angelina jolie ke? ngehngehngeh :p pastu i dah siap nak g keje, 5min lagi kul 7, dia bukak mata sengih2 kat i. alamak! nape plak dak tecik ni bangun awal sangat. maka, i susukan dia lagik. hehehe. terlambat cket i datang keje arini tapi punch card still tak merah. alhamdulillah, pas nyusu, Hussein tido balik :D

8 comments:

  1. I pun lambat jugak td, sb Alya nak bangun and nk susu sblum le umah BS, sexy yooooo!!

    ReplyDelete
  2. dia nak bertukar bulan rasanya tu ina...bibir sepsi macam bibir kakak kasihla...

    ReplyDelete
  3. cheyan: sehati sejiwa alya ngan hussein ye. hahaha. tetiba :p

    knani: maybe ar sebab masa nak bertukar ke 2months dlu pon tetibe buat perangai jugak.hikhikhik. tu ar, nak tiru kakak kasih kottt :D

    ReplyDelete
  4. ciwah..fewit! lip mcm anjelina jolie gitu hahahahh :) comeinya dia..suke tgk ur son...:)

    ReplyDelete
  5. baby masuk 3bulan mmg gitu kot..razin pn same je.ada hari2 dia taknak tido sangat.nak main je..

    ReplyDelete
  6. mommy_cha: hikhikhik..i gelak sorang2 pagi td tgk dia tido. hubby pelik apsal jugak i gelak sorang2. alhamdulillah, pinjaman Allah :)

    ciknaa:tu la kan..seb baek siang je takmo tido. kalo malam pon die buat takmo tido, pingsan la mak dia :p

    ReplyDelete
  7. farish gitu gak dulu...nk alih bulan...hehe

    bibir tu takmo kalah! haha

    ReplyDelete
  8. nana: hahaha! tu la pasal. ikut sape laa niiii :p

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers