my Friends

click2 laaaa

Friday, May 4, 2012

Sihat sihat saja....

Assalam semua!

Vee masih kat umah,masih sihat walafiat lagi. Semalam ada rasa contractions. Tp sekali dua ja. Pastu takdak pape dah. Hurmmm.. petang ni,de checkup ngan doc. Kita tunggu ja la doc nak kata apa kan.

Lately vee banyak nak tido ja. Tak makan pon xpa,janji tidoq. Ish,penyakit M ke? Ntahla,tapi memang nikmat gila if dapat tidoq. Adoyaii.. jangan baby ikut perangai camni,dahle. Hehe. My parents nak datang sok. Dorang plan to stay untill vee bersalin. Ye la,dorang pon x biase ngan jalan kat sini. datang awal,bley p survey kedai mana nak p beli barang, kat mana nak cari bekpes suma. Hehe. Tapiiii,umah tunggang langgang niiii. Malam ni,kena mengemas la jawabnya. Huhu. Take care everyone. Doakan vee ya. Ahad ni ada besday party anak sepupu hubby kt midvalley. Agak2 nya,vee sempat p tak? Semangat lagi nak p jalan2 tu. Hehe :p

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. Hehehe..selamat vee, i rasa u tak sempat..mesti doc kata induce tu..hehehe..

    Dun worry..semoga baik2 belaka yekk..

    ReplyDelete
  2. Cheyan: blom lagi. tunggu lg seminggu. if xde pape jugak,kne masuk ward n induce. hehe

    ReplyDelete
  3. gudluck beb....smoga sumenye dipermudahkan n selamat....

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers