my Friends

click2 laaaa

Wednesday, May 30, 2012

Hussein buat lawak! Haha

Assalam semua,

Patut arini ww kan? Nak up entry kt lappy,lappy buat hal plak. Tak leh connect ke wifi. Nape ntah. Sedeyyyy..

Dua ari lepas, hussein buat klakar. Haha! Kecik2 dah pandak wat lawak. I tengah tukar diaper dia sbb dia poo2, tiba2 ada fountain! Shoooo jer. Terus kena kat tilam termasuk separuh kepala dia! X pasal2 dia mandi shi2 dia sendiri. Aduyai anak makkkkk.. kot ya pon nal shi2, tak yah la bagi kena kepala sendiri. Haha! Tergelak sorang2 bila teringat.

Alhamdulillah,sakit mata dia dah beransur pulih. Tapi kena letak antibiotik gel tu la. Pastu naik rash plak kat pipi. Sebab pas letak ubat mata, bnda tu meleleh ke pipi. Kan ada kuman tu kan. Naik rashes plak. Seb baek ada cream utk rashes,dah apply,kurang cket dah

Cite pasal makhussein plak. Arini berjaya p toilet without laxative! Yeehaaa! Haha! Syiokkk sungguh! Orang yang dah beranak ja tau macam mana takutnya nak p toilet kan? So,selama ni i bergantung ngan laxative. Tapi start semalam, i telan prune sunsweet tu. Baru telan 6 biji ja. Legaaa sangat! Ngeeee

Nak tepek gak gambar hussein yang latest. Ngeeee


posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. Fobia gila nk p toilet untk poopoo..huhuhu..sembelit thap kronik..saya msaa dlm pantang 2jam msuk toilet..berdiri..huhhuhuhhu

    ReplyDelete
  2. Piya: tu ar. takut kan nak p toilet. ngeri rasa. akk mmg blasah julap ja. ni mkn prun,ok plak. dah stop julap. tapi, dlm amel julap tu pon,dok ngeri2 gak nak p toilet. 2jam?? Lama gila! Slagi xleh poo2, mmg akk x teran. tp tu ar,perut rasa x sdap bila x p toilet kan.huhu

    ReplyDelete
  3. comel je bila baby buat lawak camtu...hehe. :)

    nak cubit2 pipi dia la....geram!!!

    ReplyDelete
  4. Hasni: tu ar. mmg ak gelak sorang2 time tu. si hussein dok confuse nape pale die basah. hahaha!!

    ReplyDelete
  5. I pun makan prune sun sweet jugak

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers