my Friends

click2 laaaa

Wednesday, May 2, 2012

Today is the day?

Assalam semua!

Vee still sihat walafiat. Hehe. Still sempat p jalan2, makan2, tengok avengers :p sukati i jer kan. Hehe



Tu my dinner kelmarin dulu. Kt alamanda. Sempat berjalan2 n memborong di mph. Xde la borong sangat,beli buku ni jer :)


Beratur 40min lebih tau time nak bayar. Nak pitam rasa berdiri lama. Oh,sangat mengada kan statement tuuu. Hikhikhik. Tp,alhamdulillah,dpt jugak beli. Kalau la vee tau yang siang tu Tun mai sign,dh lama den p siang tu. sedeyyyy tak dapat sign Tun. Oh ya,i peminat Tun ya. Cakap la apa saja,Tun tetap di hati. Chewah! Hehe

Then,ini adalah lunch semalam. Late lunch actually


Grilled salmon. Sedapppp! Semalam last dorang bukak. Start arini, dorang tutup 2weeks for renovation. Lucky us! Ni kat manhattan fish market,alamanda. Alamanda lagi ek? Dahtu,nak p ioi,jem. Wat sakit pale je sangkut jem tu. Ngeee


Me,makan dengan bestnyer. Tetiba de orang upload pic nih. Cis! Mr hubby ni,xde keje ar tu. Hijack phone i yeeee. Malamnyer plak,lepak minum jap with member. If x,sush la nak jumpa kan sebab masing2 dah de family, waktu senggang pon dah lain. Hehe. Neway,im happy dapat jumpa dorang

Arini bangun dengan berdebar. Ikut due date scan,today is the day. Tapi,xde pape tanda pun. Kalo ikut kiraan,it shud b 4th,means jumaat nih. I prefer jumaat nih lagi,senang hubby nak cuti. Lagipon,jumaat kan penghulu segala hari. so, baby nak tunggu sampai jumaat tak? Ngeeee.

P/s: beg spital dah kemas,finally kan. Ya,slumber me. sukati ja baru kemas beg. Ngeeeee

posted from Bloggeroid

11 comments:

  1. masih belum beranak lagi vee.? hehe. makan selagi boleh, esok dah start pantang, nangis je tgk org lain mkn sedap2. kih3 :p

    ReplyDelete
  2. wawa: blom lagi. baby nak tunggu jumaat kot? hikhikhik. ya, itulah yang den wat skang. makan n makan lahgi. haha

    ReplyDelete
  3. sama la kita vee, last check up dah bukak actually 1 cm, so doc kata kalau nak induce bole..bole pilih tarikh, macam nak ja 4th May sebab jumaat kan..tp tgk la cam na nnt..

    ReplyDelete
  4. hai awk tak bersalin lagi ke?
    kite pun belum tau...

    awk jangka nak bersalin kat mane?
    kite insaallah kat hospital putrajaya kalau ade rezeki.. kalau tak serdang atau last choice kajang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. Blom lagi ar wa..plan nk p pantai bangsar sbb doc kite checkup kt ctu. if not,mn2 spital swasta terdekat la kot Sbb kite xde buku pink..

      Delete
  5. vee, moga semuanya selamat ya dear. InshaAllah kita doakan. kalau tak, kite pun tengah tunggu hari je. tapi dr nak induce at 38 weeks, dah dapat jumpa baby awal. jangan takut sangat tau, tenang je. banyakkan baca surah yusof tu dan surah maryam. :)

    ReplyDelete
  6. thalha: insyaAllah.. skang tak takut, tengah tak sabar. tapi, dah sampai spital nanti baru rasa cuak kot. hihihi. thanks tau :)

    ReplyDelete
  7. tak sempat lagi tengok avengers...sob sob..

    menarik plak tengok grilled salmon tu...nyum nyum... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hikhik. p tgk cepattt! Tp tiket kena bli awal,cepat ja tiket dia abes. salmon tu sedappppp. tebal gila plak tu. ni regular,kalo light set,salmon tu kecik cket la. tp xleh p alamanda la sbb dorg dh tutup for reno. ngeee

      Delete
  8. ye ke... ok good luck ok... wa tak insaallah mmg tak gi privet pun... gi GH je...

    awk tak rase ape2 ke?
    kite pun risau juga ni... dah lewat...
    macam2 orang ckp takut bby lemas lah... ade masalah lah...

    sekarang ni hari2 doa semoga semua nye normal... walaupun lmbt kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa,mn2 pon sm je. jnji kite slamat beranak. ye x? Hehe. x brani nk p gh,xde buku pink. mau kene maki ngan nurse. insyaAllah,hrp2 jugk normal. ala,orang2 tu bukn Allah,xtau pon apa jadi dlm perut kita. pikir positif ya. tapi,tertunggu2 ni,bosan plak. hihi

      Delete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers