my Friends

click2 laaaa

Monday, June 27, 2011

Berita

Assalam semua.balik umah,malas gila nak bukak lappy. Semalam dapat berita tak best. Proses pernikahan akan diadakan di masjid.shit la. Sah2 aku tak leh masuk masjid time tu.memang dah pikir nak buat jahat dah.bley tak kiss2 lepas sah nikah dlm kaw masjid? Memang otak aku dah biol ni.marah punya pasal.biar tok imam tu tanggung padahal umah aku,jalan kaki tak sampai 10min pon nak ke masjid..
arini plak adik aku p laminate signage.mahal gila!! Sampai rm99!! A3,dia charge sampai rm5 sekeping.bapak mahal giler! Memang kedai2 kat penang mahal kot?
Lyena Vee tru Nokia5730

6 comments:

  1. Alamak, mahal giler laminate sampai dekat RM100. baik tempah siap je harga lagi murah kot kan.

    ReplyDelete
  2. uuuiii..ape yg mahal sangat tu...

    ReplyDelete
  3. erk...pujuk la buat kat umah :)

    ReplyDelete
  4. KP: tu la pasal. tak sangka mahal gila sampai camtu. redha jer la. nak wat camna, dah anta pon. hukhukhuk

    wawa: huhu. tu ar pasal. rasa sayang giler nak abeskan untuk signage yg tak seberapa tu.ish! padan muka sendiri gak tak buat awal2. last minit camni, main anta je la kedai yang paling dekat

    nana: hm.what to do. even my parents pon suka gila nak buat kat masjid. mmg i sangat tak puas ati. takpe la, i gediks2 kat luar jer la jawabnyer. hehehe

    ReplyDelete
  5. ades memang mahal.kalau cari dekat2 tempat student, mst dapat murah lagi.huhu sabar k dear.

    ReplyDelete
  6. zimie: tu ar pasal. haih.. takpe la, deah lepas pon. hehehe

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers