my Friends

click2 laaaa

Monday, June 13, 2011

fitting baju bersanding

assalam semua. wah, title mau gah! baju bersanding ya. padahal takde la sanding sangat pon sebab takde renjis2 bagai. okeh, for my side, aku pilih biru. k.yan, my vendor dah cuak dah bila ada sekali tu, aku tag gambar dato ct pakai baju biru nila with silver bling. sangat cantik hokeh! hahaha!! tu reference jer. sebabnyer, aku memang mintak royal blue pon. royal blue tu dark blue la. nape ntah dorang panggil die royal blue. design baju, aku tiru dalam mags. tiru lagi. hahahah!! aku ni tak kreatif, mana yang cantik, yang tu la aku tiru. ngeee

baju sebelah aku, dress jugak. kesimpulannya, memang aku pakai dress ja untuk big day aku. tapi, beza pada his attire sebab die pakai baju melayu with tanjak and all the accessories. macam pendekar melayu! hahaha!! suke tengok dia masa fitting <pengakuan berani mati!> color tu sangat suits him. ye la, orang cerah kan.aku ni tak berapa nak cerah. hehehe. tapi kan, aneh tau, dress aku besar doo. aku tak slim pon. baju tu besar banyak. macam kene kecikkan 1 inch lebih kot. lega! aku takut tak muat ja. kalo besar, takpe, leh kecikkan. hehe. and k.yan bought me shoes size 5! and shoes tu sangatttt cantik tau. sebab kan dia jenis strappy, aku dah risau dah takut tak reti pakai. tapi, bila aku sarung, rasa comfortable plak. and tak nampak la kasut tu besar sangat ngan kaki aku. gambar, aritu, k.yan ada snap. aku tak snap la plak. haih..excited sangat sampai lupa snap gmbr. nanti aku mintak k. yan bagi aku gambar yang dia snap aritu.

tu la keje aku weekend lepas. balik penang untuk fitting baju, sempat g tengok x men kat village mall Big Grin, pergi tengok rumah homestay yang dah kitorang booking for his family, finalise dengan catering. penat jugak la sebab sampai sana, jumaat petang. ahad pagi, dah balik. tapi puas ati sebab dah setel. and my kids pon both ikut balik. ni gambar dorang otw balik after 2hours travelling.

baik jer dorang nih. tak nak dok carrier asing2 plak tu. rugi jer bawak sampai dua carrier. tapi, bila nak angkat dorang sekaligus, memnag nak pengsan rasa. tu shiro tak membesar dengan jayanya lagi tuh. hehehehe

2 comments:

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers