my Friends

click2 laaaa

Tuesday, June 21, 2011

b**i!!

my konon2 nya professional MUA tiba2 backout after we all dah secured deposit and gantikan with "her" friend yang kitorang tak tau macam mana hasil contengan dia. so we asked for test makeup, dia berani lagi nak charge RM250 untuk test makeup?!! memang b*** la. doa orang teraniaya termakbul. kalau betul ko aniaya aku, memang aku doakan ko tak dapat job outstation yang ko kejar2 tuh!
stress!!!!

8 comments:

  1. haish.truk ah!!dh xsempat eyh nk book MUA yang len k vee??

    ReplyDelete
  2. vee:email lala sape kah MUA tu,mn tau nanti lala pn tekena jugak ke?

    ReplyDelete
  3. adibah: tengah cuba nih. walaupon bukan cuti skool, still byk jugak mjlis kawen. de tanya a few, tp dah x available.

    ana: dah emel dah kat u dear. check eh nanti..

    ReplyDelete
  4. omg.. xpatut sgt die buat mcm tu ok. so what kalo die ade job outstation. deal is a deal.. anyway, b strong dear. ade hikmah disebalik sume kejadian ni.. insyallah.

    ReplyDelete
  5. ops!..ini siyes..vee dok penang kn?area mna?klu vee nk emah bole recommend MUA emah ritu..t rajin emah review mke up khas utk vee..just let me know..dun wory =)

    ReplyDelete
  6. emah: mmg vee kat penang. tapi, ini berlaku untuk bertandang side, sblh kl..thank you so much dear! :)

    fira: tu la i bengang tu. since my fiancee said die nak setelkan, so i rasa i malas nak pikir. kalo bole, i taknak pon amek kwn yg MUA bodoh tu suggest sebab saket ati punya pasal

    ReplyDelete
  7. uih..giler mahal..cm melampau je..sabar ye dear.. =)

    ReplyDelete
  8. tqahmisdar: tu la. mahal kalau servis tip top, takde la orang bising. mmg penuh kesabaran dahni dear. hehe. thanks :)

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers