my Friends

click2 laaaa

Wednesday, June 15, 2011

Guestbook?

assalam kengkawan! ada lagi persoalan nih. arini penuh dengan persoalan. guestbook tak wajib kan? tapi patut ada tak?

mula2 memang aku pikir nak ada guestbook. tapi, bila dipikirkan balik, buat majlis kat kampung. ada ker orang nak p tulis guestbook aku? kang kosong jer buku tuh kang. and setakat ni memang takde setting untuk meja guestbook. camner ek? patut ada ke? nak kene cari guestbook yang lawa plak nih.

kalau macam yang kat bawah ni, menarik jugak ek. kene DIY la, tapi rasanyer boleh DIY. cume terpikir, camner plak orang nak tulis ek?

 

source

ni pon rasanyer senang jer nak buat nih. tak payah setup sangat dah. tampal jer kat dinding kan?

yang ni cute kan? tapi, kesian plak my guest, kotor la tangan dorang nanti. tapi serious, simple but cool!

source

nih pon cool kan? owh, banyaknyer yang cool. pening mau pilih

source

ni memang senang giler. just buy any basket, deco it, provide cards and pens and some instructions dalam frame. settle!

senang jer nak buat guestbook sebenarnya. tapi, tu la. tengah pikir lagi nih, nak buat ke tak. cost die, kalo yang simple2 tu, tak mahal sangat la rasanya. tapi kena ada kreativiti sket la. hehehe. so, camna nih? perlu ada guestbook tak?

source from google unless stated

2 comments:

  1. buat yang last tu pun ok jugak..hihi..kad2 yang dh tulis susun kat album je nanti..tapi tu la..time ade mood baru boleh belek album tu kan..kalau buat frame cam su ari2 boleh tengok..hihi...

    ReplyDelete
  2. sue: tu la. macam sue lagi senang kan? hehe. kene p cari bahan2 nih :D

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers