my Friends

click2 laaaa

Sunday, June 5, 2011

Solemnization Outfit

assalam semua. actually baju nikah i dah lama siap. pertengahan mei lagi.  tapi masa tu, veil i blom siap. then i said, takpe la. i amek end of may. pastu kan, asyik la dok terlupa nak call kak ina tu nak tanya veil dah siap ke blom. pada yang xtau, ia anta baju nikah ni kat kimie kajang. bagi i, charge die berpatutan dengan kualiti baju. i tak cakap murah tau, tapi takde la mahal giler tahap designer tu. i tiru design baju nikah dri mag pengantin, tak ingat bulan bape punya tapi edisi this year la. and kimie hasilkan baju i as i bayangkan how it would be! so, sangat kesukaan bila p amek baju tu. memang tak sejibik macam design dlam mag tu, tapi almost the same. bley dikatakan 85% sama! i bagi teaser cket ek. Big Grin

Iena 081-pencil simple jer, takde sarat2 pon. baju nikah kan, kene la simple and sweet. hehehe. tak sabar nak pakai baju ni. part i paling suka adalah part collar die. susah kot nak wat camtu. tapi memang kemas la. tip top! letak satu lagi la pic Tongue

Iena 083hm..tak sabar sungguh! Day dreaming pakai dulu, aci tak? hahahaha

3 comments:

  1. wah...tgk gambar2 blur camtu je pon da comey....!!
    tak sbr nak tgk kak vee pakai.....huuuu~

    ReplyDelete
  2. cik lijah: tenkiu2x! simple2 jer.hehe. akak pon tak sabar nak melaram.hehehe :p

    ReplyDelete
  3. kelihatan sangat cantek baju anda Vee :)

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers