my Friends

click2 laaaa

Wednesday, June 15, 2011

gaduh??

assalam semua. arini tiba2 ada orang marah ngan aku. aneh. kasar sangat ker ape aku cakap tu? puncanya sebab ini..

untitled3

aku tegur je. sumpah aku takde niat lain pon nak marahkan dia ka apa. entah kenapa die terasa sangat. mungkin dia dah kena hentam before ni kot. so, teguran aku tu kira klimaks la untuk dia marah. pastu aku ada post yang ini jugak

untitled1 tujuan aku untuk clearkan keadaan. mana tau lagi serabut jadinya. memang marah btol hamba Allah ni. aneh kan? pastu disebabkan dia terlampau marah dia post yang ni kat page tu

untitled

tiba2 aku jadi femes!  tak pernah2 pon aku komen tau sebelum ni. selama ni, aku follow ja, sebab dia memang rajin cari info. tapi2, tiba2 aku jadi femes sebab comment aku yang first tadi. aku taknak burukkan keadaan, aku mintak maaf. bukan sebab aku salah, tapi aku tak nak cari gaduh

untitled5

korang baca tak jawapan dia? salahkah aku kalau aku cakap dia tak professional? memang makan dalam betol. kalau hamba Allah tu baca blog aku, aku nak dia baca ni. memang aku takde niat pon nak condemn ker ape. maybe ayat aku straightforward sangat kot. still, aku rasa ayat aku biasa saje. korang rasa?

the best part is, lepas aku refresh page beberapa kali, die padam komen dia yang suruh aku mintak maaf dengan Allah tu. bukan remove the whole post. memang aku femes lepas nih. hebat bukan?

updated: masa aku printscreen, dia dah padam komen dia. aku tak ingat sangat. tapi ayat dia lebih kurang camni la..”watpe mintak maaf kat admin. mintak maaf kat Allah. awak kan lagi professional n blablabla”. serious tak ingat sangat pe die kata. hehehe

 

11 comments:

  1. Si admin tu gaya macam tak cukup umur je. Sbb mmg terserlah sikap tak profesionalnye.

    ReplyDelete
  2. vee:kita tlg panas bg pihak vee boleh?ntah2 ape doo diaorg nie..x profesional lgsg...si tukang2 komen yg lain pn over..panas nie..mmg x profesional lgsg pn vee..

    ReplyDelete
  3. KP: ntahle. sampai vee pon pelik, salah vee ker? urm..

    ana: ngeee. biarlah die. bukan nak cari gaduh pon. cume serius tak sangka la sampai macam tu skali. hehe. tapi tadi, vee check, admin dah delete post yang popularkan vee tu. dah cool kot?

    ReplyDelete
  4. bkn dh kool tp dh cuak...hahaha..tesedar dia mmg x profesional gituuu..hehehe

    ReplyDelete
  5. ana: hehe. agaknyer tadi die angin ngan orang len kot. kira vee slh time la ni. konon la.hehehe

    ReplyDelete
  6. abaikan budak baru nk merasa glemer di FB tu...hahaha..

    ReplyDelete
  7. tetiba rasa nk komen.haish.mmg xprofesional.dari awal lg display no fon dh tau cara dier xprofesional.sabar jela!

    ReplyDelete
  8. ana: mungkin jugak kan? hehehe

    lovelyadibah: hm tu la. kene hentam kt fb tu, rasa macam vee salah jer. psiko! hehehe

    ReplyDelete
  9. vee banyak2 sabar..biasala org xboleh terima mmg psiko skit. chill ye vee. go go girl :)

    ReplyDelete
  10. tetibe terasa panas utk vee plak..
    bole ke camtu?
    jom bako??huhu

    ReplyDelete
  11. nora: yup! abaikan jer. hehehe

    nadiAtika: vee pon panas gak mula2, tapi kalau vee lyn, nampak sangat vee pon sama level ngan die kan? last2 vee tergelak sorang2 depan pc. hehe

    guys, thanks ya support vee. sayang korang sume.muahhh!

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers