my Friends

click2 laaaa

Monday, June 6, 2011

keep hunting

assalam semua.. memandangkan list barang hantarn for him ada slight changes, so, kene keep hunting lagi la. now, i’m hunting Quran untuk salah satu dulang hantaran. at first i nak beli Quran digital tu. ala, yang ada ngan pen skali tu. bila tunjukkan jer pen tu kat mana2 ayat, pen tu akan bacakan ayat tu. contoh dia macam ni la..

ni aku amek dari sini. ma aku pon pernah ada satu Quran camni, tapi dia beli dari orang la. aku pon tak kenal orang tu sapa. tapi mahal doo. ma aku beli dengan harga rm499. memang la orang kata tak payah berkira nak beli Quran tapi dalam masa ini dan waktu ini, kekangan bajet tu adalah sangat tinggi. huhuhu. thenk kawan aku offer, dia ada member jual yang camni. leh dapat lagi murah. memang murah harga die bagi akt aku, tapi still over bajet maka tak jadi la aku nak beli. melepas! sebab aku pon suka Quran ni sebenarnya..

then, aku survey yang lain plak. aku jumpa yang ni. Al Quran per kata. maksudnya die tafsir tu by setiap perkataan, bukan by ayat. maka akan lebih jelas la maksud dia kan? rupa dia camni la..

sumber gambar

pastu aku pon isi la borang nak tempah color biru. tup2. dorang balas email, cakap takde stok. cedih…nampaknyer kene p kedai jugak la jawabnyer nih. sebab sebelum nih, aku ternampak Quran ni tapi masa tu aku survey untuk member sebab die nak wat hantaran. tak tertengok plak la harganya kat kedai tu. harap2 tak melebihi bajet aku la.. bukan nak berkira. kalo beli quran sebijik ja takpa. ni banyak benda lagi yang nak kene bayar. silap2 bajet untuk aku ke spa pon kene tarik jugak. pasrah sajor la. padan muka kan. kalau aku setel awal2 barang2 ni semua, takde la rasa perit sangat kan. haih.. too late too regret dah..

3 comments:

  1. Aritu ade org dtg library sini buat promotion Quran Digital tu RM300 x silap boleh 2x byr. tapi x amik plk contact number die..

    ReplyDelete
  2. wahhhh i pon suka qurana digital tu...

    rasanya b2b nadya (mak dia) ada jual quaran tu

    ReplyDelete
  3. KP: ye ker?? alorrr.. terlepas ar ni. huhuhu. takpe2, dah jumpa pon yg option kedua tu.heheheh

    nana: kan?? nanti bli pas kawen la.ngeeee

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers