my Friends

click2 laaaa

Thursday, June 16, 2011

Mana Satu Nih??

assalam semua. he asked me to choose handbouquet (hb) macam mana yang LV nak. LV suker bold color. sebab tu majlis sebelah LV color bold. memang baju n hb sangat contra color nyer. hehe. for his side, he prefers, everything blends in. so, white is the safest color la kan?

ni antara pilihan LV. kalau putih, LV suke kalau campur calla lilly and roses. pastu he asked me lagi, calla lilly tu ape? hayyo! type of bunga la sayang oi.. selama ni tau roses jer kan? hehehehe

large_image source

LV suke yang first pic nih. white calla with yellow roses kalau tak silap. ada warna sikit. takde la bosan sangat. kecil dan comel jer. hehe

calla lilly and roses

source

pic 2 ni, yg ni sebab die calla and tak besar sangat. simple jer

calla lilly besar

source

pic 3 nih, sangat elegan. and dapat sembunyikan kemuncitan LV! hahaha. cover line harus bagus beb! ngeee

calla lilly monobotanic   source

pic 4 ni pon nampak sweet. tak formal sangat pada pandangan LV. de semak2 sikit dengan jurai2 tu. hehehe

kesimpulannya, my fave is pic 1 and pic 3 and pic 4. so, nak pilih mana satu nih??Big Grin

4 comments:

  1. sis..lawa gmbr 1 tue..tpi lagi menawan kalau guna roses..:).lgi berseri2...pendapat piya jala..hihihi...


    dah tak lama dah sis..jaga diri tau..

    ReplyDelete
  2. carla lilly mmg cun. i pilih no 1.. hihi

    ReplyDelete
  3. suke carla lilly jugak.. suke sgt3!

    i pilih no 1 jugak.. =)

    ReplyDelete
  4. piya: tgh dap dup dap ni dik. hehe. roses memang cantik. sblh akak dah roses, teringin nak lain cket. hehe

    KP: yeah! no 1 jugak! ngeeee

    tqahmisdar: wah! ramai peminat calla lily ni rupenyer. ngeee. kene survey harga plak ni. takut lagik mhl from roses. kan?

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers