my Friends

click2 laaaa

Wednesday, June 8, 2011

FITTING!!!

assalam kawan2!  malam ni sesi fitting untuk baju bertandang. erm, tak tau la ok ker tak ni. al maklum la, rasa badan makin gemuks jer. matila kalau tak muat. huhuhu. ni illustration yang JC bagi untuk baju bertandang i

Ina dress 2

tapi takde bow tu la. i rasa rimas dengan bow tu. dahle leher tak jinjang pon, bow tu akan menampakkan flaws i lagik.hehehe.  tak sabar plak nak tengok baju nih hasilnya camna. ni la first time aku tempah baju mahal. in fact, nak kawen ni la baru merasa pakai baju mahal2. harap2 pengalaman yang menggembirakan la. aminn..

 

4 comments:

  1. sis..good luck:)..semoga semua lancar.

    ReplyDelete
  2. canteks design kak vee....doa byk2....insyaallah ok....(^^)

    ReplyDelete
  3. wow....cantik design....simple! wanny suka baju yg simple...xbyk detailing mcm pleated kat bdn or bwh panel skirt....gathers kat dada t sgt cantik...love da idea!

    kamu akan nampak sgt cantik...dun worry cantik...amuah!

    ReplyDelete
  4. piya: thanks a lot!! kamu banyak tolong akak tau. moga majlis kamu weekend ni juga berjalan lancar. aminnnn

    cik lijah: hehehehe. simple jer. designer tu yg buatkan and akak berkenan. hehehe

    nour: konon nak tumpukan perhatian ke atas sebab namo orang tgk asset bwh yg besar. hahaha!! sengal jer ayat kan?hopefully cantik. aminnnnnn

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers