my Friends

click2 laaaa

Wednesday, June 15, 2011

camna ye?

assalam semua. tiba-tiba aku terpikir plak. aku cuti seminggu sebelum majlis sblh aku. masa cuti seminggu nih, my kids stay with my friends. aku kurang gemar letak my kids with strangers, kang dorang stress plak.

then, after my majlis, aku cuti seminggu jugak sampai majlis sebelah dia. dalam masa seminggu tu, mana aku nak duduk ek? bilik sekarang ke, rumah bakal mak mertua? kat rumah bakal mak mertua, memang ada bilik pengantin, tapi berapa lama plak aku nak duduk situ. my kids camna plak since ada budak duduk dalam umah tu. my kids tak biasa duduk luar rumah. tido dengan i. kalau tinggal pon, dorang still tido dalam bilik with ubat nyamuk, lights on and kipas. so how? rumah yang kitorang beli tu belum dapat kunci lagi. maybe dapat dalam early julai. kira dapat kunci rumah lepas majlis aku la kot. kalau dapat awal, alhamdulillah.

camna nih? camna nih? tak nak tinggal my kids. then camna plak ngan my hubby if i stay kat bilik sekarang? hurmmmm

 tengokla muka dia. kesian jer nak tinggal. ish! camna la aku nak tinggalkan seminggu nih. .

  mesti rindu nak gomol2 dak besar nih. aaaa..camna nih?? last pic yang memang selalu buat aku tersenyum..

6 comments:

  1. sama la dgn anies...
    x blh nak pisah dgn my kucing...
    anies ada 14 ekor kucing...
    anies decide sewa luar...n angkut suma my kucing stay with me...lurve my kids sgt2...

    ReplyDelete
  2. 14? wow! banyaknyer! dua ekor ni pon dah tunggang langgang sume barang dah. camna la anies jaga 14. ibu mithali ni.hehehe. memang dah beli umah, tapi takut kunci dapat lambat. in transition nak pindah ke rumah sendiri tu, yang dok terpikir. even for 1 week, lama tuh

    ReplyDelete
  3. suma tdoq 1 bilik dgn anies...but skang ler...nanti lepas kawen kena transfer ke bilik sebelah ler...takut husband lari plak..hehe...try ler call mintak kunci cepat ckit...

    ReplyDelete
  4. ala...ala...
    tomeynye diaaa... Curik!! :)

    ReplyDelete
  5. anies, memang kagum la. mesti malam2 dah biase kene sidekick dak2 tu kan. hahahaha. tu la, dah kawen nnt, my kids pon dok bilik lain. ngeeeee

    ReplyDelete
  6. wawa: curik gambar? bole ajer! ngeee.. kalo btol2 curik, meroyan cheq nanti. hehehe

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers