my Friends

click2 laaaa

Sunday, June 5, 2011

THE RING!

assalam guys. as i promise before, i would reveal his ring right? so, this is the ring..

..

Iena 080ops! sorry! that’s the box only. hehe. comel tak model sayer? hehe. yup, his ring is from goldheart. ini jer yang i mampu. nak p beli habib, lagi super pricey kowt. redha jer la ek. ni gambar isi kotak tu..

Iena 079-pencilmotip blur2 kan gambar? sebab bukan ring i, takleh nak reveal sesuka ati kan. see? ring ni memang simple pon. takde pape batu, just de design cket2 jer. tapi puas ati la sebab dapat ape yang dicari. bukan main seksa lagi nak mencari. tambah plak dengan masa yang makin suntuk. tu la, memang padan muka saya kan sebab cari lambat2. pengajaran namanya tu.. hope he likes this ring.aminnn Batting Eyelashes 

2 comments:

  1. alamak.....model tu lebih gorjes dari semua model yang ada dlm dunia walhal miss world sekalipun... nak culik blh? heheh

    eh nice ring! lelaki sesuai pakai yg simple2 je...hehe

    ReplyDelete
  2. syima: muahahaha!! i nak snap gambar, die sibuk nak jugak. trus jadi model gtew.hehehe. nak culik? alorr, cian so smokey nanti, tercari2 adik die plak.hehehe. tu la, yang simple2 sudah. janji sedap mata i tengok :p

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers