my Friends

click2 laaaa

Tuesday, June 14, 2011

OMG!

assalam semua. tengah cari idea for pelamin nih. my vendor said, de masa algi untuk cari design yg i berkenan. if die bley buatkan, die akan buatkan. hm..pelamin yang sesuai untuk rumah. just 1 panel jer. tapi nak pakai panel ker? aduh, banyak lagi nak kene pikir. nak kene cari contoh pose, nak belajar pose. kang kaku plak depan OP. nak kene cari songs untuk dimainkan masa majlis. oh, banyaknyer nak kena.. tapi kan, teringin sansgat nak pi sini. cantik kot! and tak payah pergi jauh. ada internet, ada phone line. penting tu, senang nak check on kids. ngeeeeee

kat mana? rahsia. kalau dapat p, baru vee bagitau ek. ngeeee

2 comments:

  1. haih.. knp post gambar sebegitu.. terus buat org turn on holiday mode walhal kje menimbun n tiada cuti pun melain kan weekend. sonok nye kalo dpt masuk pool tu... =(

    ReplyDelete
  2. fira: ngeeee..nak wat camner, gambar tu snagat meruntun kalbu. kena la share, biar sama2 meruntun. hehe. ala, sempat jer ujung thn g holiday. hehehe. yang pasti tempat ni dalam malaysia jer u :D

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers