my Friends

click2 laaaa

Friday, March 9, 2012

Antenatal class..where??

Assalam..

tengah pening memikirkan nak pergi class antenatal kat mana. hospital yang i plan nak deliver kat pantai hospital, course dia by session. banyak ari weyh.. ni yang i dapat info dari web dorang..

kalo tak jelas, sila la klik gambar tu ya. price dia plak, i tak tau. dah emel, tengah tunggu diorang balas emel. so, i ingat nak p amek class antenatal kat tempat len. kat mana yang best ek? area klang valley la..

p/s: my parents nak mai umah malam ni and stay sampai isnin. OMG! rumah tak kemas lagi. petang karang, kena rush balik and mengemas dengan pantasnyer la… hukhukhuk

7 comments:

  1. ukm ada 1day session for husband n wife.rm100...

    ReplyDelete
  2. syima: ukm ek? okeh, i cari info dia. dekat pon dekat nak p.thanks tau. u g sana ker?

    ReplyDelete
  3. Syima, jom kite gi sesame nak x?
    since i pon deliver kat hukm...heeheheehe

    vee, jom kite gi sesame jommmmmmmm

    ReplyDelete
  4. saye pon baru jer pergi jumaat lepas..kat gomen hospital..juz ok lar..sebab free katenyer..:)

    ReplyDelete
  5. nadya: jom2. u nak p bila? de geng, syiokk cket. hehe

    aty: ye ke? best tak? banyak tak dia ajar? dengar kata, gomen punya lagi banyak info.me tak kisah pon nak g gomen ke swasta. survey pantai punya sebab planning nak deliver sana kan..tapiiii, charge untuk class dia, rm300! mahal wooo! plus, buat sampai 5 session, ari keje plak tuh. huhuhu

    ReplyDelete
  6. nanti i gi check up..i tgk bile date class tu eh?eh, bile u nak deliver?

    ReplyDelete
  7. nadya: boleh2. nanti sharing2 ya. hehe. my due date 02nd may..

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers