my Friends

click2 laaaa

Thursday, March 29, 2012

moms little ones warehouse sale!

Assalam semua!

arini dah ari khamis! dah tak lama dah nak weekend. skang ni, memang menunggu-nunggu weekend. hehe. tadi dapat tau ada sale baru start arini. weehuuu!!

details dia:

Moms Little Ones is having its warehouse sale in Seri Kembangan now. Brands that offered are Evenflo , Snappies , Simple Dimple , Baby Love , Bumble Bee , Pumpin Pal , Mamivac , Motherlove , Munchkin , Baby Einstein , Baby Safe , Seabands , Lansinoh , Bamboo Bebe , Coleman , Lindham and many more. Products that offered are breastfeeding accessories , baby feeding accessories , toys , baby beddings , baby apparel , organic food , educational tools , cloth diapers , infrared thermometers , baby products , kids products and many more. It’s starts from 10am to 6pm daily. Please come and grab yours now.

Sales: from 29-3-2012 to 5-4-2012

Venue:
25-1 & 25-2, Jalan BPP 5/1
Permai Square 1
Pusat Bandar Putra Permai
Seri Kembangan , Selangor

anyone pernah pergi tak warehouse moms little ones nih before? berbaloi tak nak pergi? sebab kalo ikut brand tu, i nak p tengok drying rack munchkin, bathtub and bumblebee storage bottles. dahla dekat gila ngan umah plak tuh. ok, tipuuuu! takde la dekat gila sampai boleh jalan kaki. tapi, memang dekat la. kalo drive, dalam 10min, dah sampai kot. ish, gedix2 dahni nak p. hikhikhik

8 comments:

  1. x pnh pegi jgk... serius ke berbaloi? nk gak terjah, hoho

    ReplyDelete
  2. brand yg ade tu cam best2 jer..gi la tengok...

    ReplyDelete
  3. liyana: tak sure berbaloi ke tak. tapi, if dok dekat, xde hal la kot nak p cuci mata. hehe

    mama dhia: tu ar. brand dia cam menarik kan. cuma tak tau la barang apa yang ada. if g nanti, review eh. hehe

    ReplyDelete
  4. kene p skodeng kalo nak tau berbaloi ke tak

    ReplyDelete
  5. hehehhe..sila la bli muchkin drying rack coz i rase berbaloi n comel..heheheheh :)

    ReplyDelete
  6. hunny kitty: tu ar. harap2 boleh p skodeng esok or lusa. ngeeee

    nadya: ya, i memang dah terhasut tengok u beli drying rack munchkin. comellll! hahaha. mak dia plak yang lelebih, baby tak cakap pape pon :p

    _________________________
    I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

    ReplyDelete
  7. perghhh byknye sale...kn best kalau dpt pegi...u blnje i satu! haha

    ReplyDelete
  8. nana: haha!! tapi tak sure la barang2 dia best ke tak. semalam. my friend pergi lunch time, die kate tak banyak barang. tapi, dia tak describe plak barang apa yang ada. maybe jugak dorang baru nak setup kan. hehe

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers