my Friends

click2 laaaa

Wednesday, March 14, 2012

Emo lagi

Assalam semua,

tengah sedih neyh.. nak nangis jer rasa. memang lately ni, cepat rasa tersentuh. cepat rasa nak nangis. out of many people kat luar sana, i expect this one person to understand keadaan skang neyh. tapiiiiiii, rupanya takkk. sentap i rasa. my hubby busy cket lately. dah namanya kerja, bukannyer pi enjoy clubbing ke hape. so, please la understand. yes, i tengah sarat skang. eh, jap. takde la sarat mana kan? sarat cket jer. tapi, saat2 ni la hubby kena tinggalkan i sebab urusan kerja. i tak kisah, orang len plak yang kisah. i know my own body. i rasa okey jer. bukannya jauh pon dia g. if anything happen, i call ambulance jer la. ingat i suka ke kena tinggal2 neyh? tapi, dah terpaksa kan? bukan sengaja pon. dia keja susah payah cari rezeki, untuk family kami jugak. bukan macam orang len, goyang kaki jer, keje dia, sume orang tolong buatkan. so please, kalo tak nak paham, then tolong diam. tak payah nak serabutkan kepala i ya. buat i sedih ja...huwaaaaaaaa

9 comments:

  1. vee, marah sangat bunyinye tu... takmo stress2, sian kat baby... nnt dia pun stress sekali.. sabar ye dear..

    ReplyDelete
  2. aloloooo ciannye mommy ni...meh sini i peluk...hihi ;p

    pedulikan je kat org lain...yg penting u tahu diri u camne :)

    ReplyDelete
  3. asben ai pon dah masuk 2 minggu gi outstesen..even ai dah nak masuk 9 bulan nie..kalau ikutkan memang tak suker..boring asben tak de..tapi sebab kan kerje dan tangungjawap ikhlas kan jugak ar hati..lagipon..insyaallah..bagi ai..masih ade mase lagi nak beranak..:) sempat tunggu asben balik..tak mo sedey ek..nanti baby stress lagi cepat terberanak..:)

    ReplyDelete
  4. wawa: more to kecewa sebenarnya.. tu la, cian baby, mak dia dok emo2. kene cheer up neyh. cari aiskem, sedapp jugakk kan? hehe

    nana: cepat2 peluk! eh jap, sangkut peyut la sbb peyut dah sama2 besar. hehe. neway, thanks dear :)

    aty_fared: kan?? bukan suka2 jer husband tu nak tinggalkan kita. kalo dia suka2 tinggalkan i, takyah tunggu orang len. i yang amuk dulu kot. erm, tahan telinga jer la kan. ayoyo, kalo stress, takut terberanak eh? scarryyyy! ok2, i smile2 :) thanks darl!

    ReplyDelete
  5. rilek la vee. jgn stress sgt. insyallah takde apa. abaikan je orang camtu. kalau jenis i yg cpt melawan ni mau je jawab, rilek ahhh bukannya dan2 tu nak branak. haha

    ReplyDelete
  6. ignore je orang macam tu...
    yang penting kita sendiri faham situasi kita, tak perlu sedih2 yuk... :)

    ReplyDelete
  7. xoxo--eena: thanks! sebenarnya, i dah termelawan cket la. nak buat camna, lately neyh darah memang cepat cket mendidih :p

    cik seni: tu la, yang penting kita tau keadaan kita camna kan. agak susah to ignore sebab orang ni dekat sangat ngan aku. ye la,aku tau, dia risau..

    _________________________
    I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

    ReplyDelete
  8. jerit kuat kuat : shaaddaaapppppp!!

    quite terbalik, i'm the one yang kerja tinggalkan husband haha late nights la.. event laa.. tak balik jangan cerita la. but then again, bukan pergi horei-horei.

    again

    jerit kuat-kuat : shadaaaapppppp!!

    ReplyDelete
  9. kaklong: tuu laaa. sabar je dalam ati neyh. not pergi horei-horei pon kannn..

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers