my Friends

click2 laaaa

Wednesday, March 28, 2012

Shopping Spree! ngeee

Assalam semua!

Pagi yang mendung. bukan i yang mendung, memang cuaca kat luar tu yang mendung. on the wa datang opis tadi pon, hujan renyai2. tu pon ada jugak orang nak men cilok2, nak bawak laju2. kalo tak sayang nyawa, nak eksiden, sila la eksiden sorang2. jangan nak libatkan orang lain ya. nyampah btol. hurmmmm

semalam kan, my baby keep moving tak henti2 dari tengahari sampai ke tengah malam. mengeliat la, tendang2 la. senak tulang rusuk nih. ntah nape ntah. sebab i makan terlebih ke? sebab pagi semalam, i had mihun goreng, tengahari, makan nasi arab, petang plak ada buah jambu. then, air suma air manis. sebab tu kot, baby aktif gila. mak dia plak yang termengah-mengah sebab baby keep moving constantly. balik keje, memang i tido sampai kul 7 kot. tu pon tersedar sebab hubby balik. is it normal? then, sekejap2 perut mengeras. nape eh? pastu sebab penat punya pasal, meamng tido awal gila. semalam dalam sejarah btol. hehe

arini, bangun pagi tadi, baby dah bangun. sebab rasa dia dah tendang2. tengah tulis entry nih pon, die tendang2 lagi. tapi tak seaktif semalam la. ada jugak la waktu dia berenti. today, dah cukup 35weeks. lagi 5weeks ja. bersediakah i? sedia la kot. nak tak nak, sampai masanya nanti, kena sedia jugak kan. hehe. tadi, dah berjaya menghabiskan duit membeli barang baby lagi :-p online jer. pastu terus pegi bankin duit. almaklum la, bank memang belakang opis ja. dekat sangat kot. hehehe. apa yang i beli? tunggu barang tu sampai ya, nanti i tunjuk. skali ngan link web yang i buat order tu. now, tinggal nak order breastpump. tunggu owner dia reply emel sebab i tanya, harga kedai and online, sama tak? sebab kat online, de sale. takut g kedai kang, takde sale plak. beza banyak tu sale dia...

 
 


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

3 comments:

  1. Vee,heheheheh..u same dgn i beb..nad dh addicted shopping on9..hubby pon dh bising coz die ckp jgn bli byk2..baby cepat besar..heheehehehe

    ReplyDelete
  2. baby aktif sbb dia nk betolkn position dia kot? hehe

    ReplyDelete
  3. nadya: haha!! tu ar pasal. dah 2-3 kali i tengok barang yang sama. akhirnya takleh tahan, gatal tangan jugak nak beli. hikhikhik :p

    nana: camtu eh? pale baby dah pusing bawah. takkan dia nak pusing balik kot. dah xde ruang dah nak pusing2 nih. hehehehe

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers