my Friends

click2 laaaa

Wednesday, March 14, 2012

X6 yang awesome!!

Assalam semua!


today should be wordless wednesday kan? tapi, nak jugak membebel. ganti yang semalam. skang ni, memang hari2 drive pergi tempat keje. paling kurang pon dalam 15minit la kat highway tu. macam2 ragam pemandu yang i dapat tengok.

macam pagi tadi kan, ujan renyai2.. so, suma pon drive berhati-hati la, tak laju sangat, tak slow sangat. kete memang banyak ar even kat fst lane pon. dalam kete dok banyak tu, ada jugak driver dok men flash2 kat fast lane suruh orang ketepi. slumber dia jer. baru bawak kete waja, tapi gaya ko drive macam bawak evo. takleh nak slow langsung ker?? orang yang bawak cayenne pon takde nak flash2 orang time2 kete banyak neyh. dah slalu sangat aku jumpa driver camnih. mostly yang bawak waja la. aku pon tak tau nape. sebab waja pakai enjin camp pro, so dia rasa dia laju gila kot?? hurmmm. motip letak gamabr X6?? saje nak bakar line sebab hubby berkenan gila ngan X6 neyh. hikhikhik :-p

No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers