my Friends

click2 laaaa

Thursday, March 1, 2012

kus-kus sudah datang

Assalam semua :)

semalam, i cuti. pagi semalam, tak bley bangun lagi. pening lalat lagi. i pon tak tau apsal. tapi, bila dah makan, dah mandi, after tengahari, ok plak. ke i tak cukup tido ek? ye la, skang ni usually i tido paling lewat pon 12 tengah malam. bangun pagi, kul 6.30, plaing lewat. so, adakah itu dikira tak cukup tido? hurmmmmmm.. tapi i tak p klinik pon semalam. camna nak p, nak bangun pon tak bley. inikan plak nak drive. hubby keje. kalaulah smokey or shirou boleh drive..hurm….so, pagi semalam i isi cuti online. tapi, dah bagitau bos, cakap i cuti. kira i isi online lambat cket la. patut, isi 3 hari sebelum. ada plak hamba Allah bising nape i tak cakap i cuti. pergila ^*%&^%&$%! i dah bagitau bos kan, dah isi online. tak reti ke nak check. bising tak kena tempat. annoyed sungguh!

and skang ada orang len plak buat i tambah annoyed. takde mood gila nih. nanti la sambung cerita..

No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers