my Friends

click2 laaaa

Thursday, March 8, 2012

shopping jer keje den :D

Assalam semua!

ala, lupa plak nak snap barang yang baru sampai semalam. makanya cilok dari web yang i order tu la. hehehe. suma pon baby stuff. mommy punya stuff, tunggu ujung bulan ni la. dahulukan for baby. hehe. can’t believe i said that Tongue

lamaze foot finder. tak tau la umo bape baru baby bley pakai. tapi sebab comel, tetap jugak nak order dulu. hehe. padahal tamak  Big Grin

 

 

super daddy romper. kuning youuuuuu!! tapi fabric dia kurang best la.

 

angry bird romper, kaler biru. hehe. fabric dia sama macam yang kat atas, maka i rasa kurang best. tapi sebab comel, nak jugak jugak Tongue

 

stokin comellllll. 3d punya. hikhikhik…tapi, gambonya nan hado la plak kat web nih. sebab dah abes stok kot. and last, Short Sleeve Carter’s Baby Romper + 6pairs Socks

suma ni i shopping dari permatasofea.com. gambar pon credit to permatasofea.com Happy

5 comments:

  1. comel2! yg lamaze tu pon i ada beli ms kat expo klcc hari tu...hehe

    ReplyDelete
  2. tu ar. x tahan tengok, comel sangat! beli jer la dulu even tak tau umo bape baru leh guna. sbb tgk sarung dia, macam besar utk nb. agaknyer 3months ke atas kot. hehehe :))

    ReplyDelete
  3. vee: carter romper tu ok tak fabric dia, i dah lama carik kat luar, tak pernah jumpa, so ingat nak beli on9

    ReplyDelete
  4. hish cutenya rompers tue..~
    skrg gle bli rompers dr bju yg len..sian ank nti jd mgsa keseksian mama nyer..(*_*)

    ReplyDelete
  5. erin: for me, it's ok la fabric dia. i pon cari kat luar, tak jumpa. tu yg beli online. cotton, memang sejuk n lembut. tapi takleh lawan la mothercare punya kan. lebih kurang macam pureen punya tapi tebal cket sebab pureen memang nipis kan...

    LoVEaQshA: haha!! tu la. nak wat camne, memang rompers banyak yang comel. ni pon i rasa gatal tangan nak beli lagi. tengah cuba control diri neyh. hahahaha

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers