my Friends

click2 laaaa

Monday, March 12, 2012

Basuh baju baby 1st round

Assalam..

Arini gigih start basuh baju baby. Basuhan pertama, warna putih and yang baru beli



Basuh guna detergen neyh. Tapi, dia xdak bau. So,agak kurang best. Huhu. Beli yang lain,aci tAk? Hehe



Hasil pas berdiri kat sink lama gila. Sakit pinggang!



Hehe. Tapiiiiiii,puas ati sebab dah start basuh. Hehe. Amek cuti tau semata-mata nak buat neyh. Owh! Comelnyer baju baby!! Baby,cepat2 kuar. Boleh mak bagi baby melaram. Ngeeee

P/s: next round, baju color and baru bli. Then, 2rounds lagi untuk yang my SIL bagi. De 1 storage box,penuh. Meaning i de lagi 3rounds! Pingsannn!

posted from Bloggeroid

10 comments:

  1. waaa bila la i ni nk stat mendobi baju baby? huhu

    ReplyDelete
  2. Cloth Diaper untuk anak anda..??

    Jom Terjah Page kami..!!

    http://green-bbstore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. nana: baik start cepatttt! hehehe. perut dah besar neyh, cepat sungguh rasa penat. ni pon rasa mau tido ja. hahaha

    ReplyDelete
  4. kene basuh tgn eh?xleh machine eh?hheheheheh...
    comel la bj2 baby u....

    ReplyDelete
  5. nadya: ntahle. takut basuh guna machine, kang baju tu stretch plak. nak try guna machine, tapi takutttt. hikhikhik. tunggu baby dah rasmikan baju2 neyh, baru i try guna machine :p

    ReplyDelete
  6. banyak juga baju ur baby..eheheheeh
    nad bli skit2..coz mcm xtau nak bli ape...heheehe..sume nampak comelllllllllll

    ReplyDelete
  7. hehehe..
    suka kan basuh baju/lipat baju yang kecik2 ni..teruja..

    tapi dulu mak saya yg basuhkan semua.hehe

    ReplyDelete
  8. nadya: ni baru half jer nih. tapi, yg ni suma i beli sndri. lagi half, my SIL bagi. she said, baby banyak poo2 and shi2.so, slalu akan terkena baju n suar. tu yang standby banyak cket. hehe

    izla: hehe. part basuh tu, leh tahan lagi. part nak melipat tu, tengah pikir. macam nak mintak tolong abahnyer lipatkan jer. hahaha!!! :p

    ReplyDelete
  9. yup! abahnyer la. kate buat half2. ekekekekek

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers